Lumea lui Gumball de Colorat

📅20.01.2021, jucat de: 863 ori, voturi: 2

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Lumea lui Gumball de Colorat?

Cu mare drag va invitam chiar acum sa reveniti in categoria de Jocuri cu Gumball, care este una dintre cele mai tari categorii de Jocuri Cartoon Network de pe site-ul nostru, unde stim ca va veti bucura acum ca v-am adus un joc nou intitulat Lumea lui Gumball de Colorat, care este unul dintre cele mai tari jocuri de colorat online pe care le puteti juca astazi!

Vei putea sa colorezi opt imagini, fiecare dintre ele reprezentand un personaj diferit din serial, cum ar fi Gumball, Anais, Darwin, familia si prietenii lor. Tu alegi cu care dintre imagini sa incepi, si tu vei decide ordinea in care le vei colora, si suntem siguri ca te vei bucura de joc la maxim si le vei colora pe toate.

Da-i click pe culoarea pe care doresti sa o folosesti din partea de jos a ecranului, si apoi da click tinand mouse-ul apasat si miscand-ul pe imagine ca sa o aplici. Astfel, colorezi imaginile oricum iti doresti, si daca vrei sa faci modificari, poti folosi radiera in acelasi fel si sa colorezi apoi diferit.

Va dorim tuturor un timp cat mai distractiv si interesant, invitandu-va sa va jucati apoi si alte jocuri noi si distractive de pe site-ul nostru!

Lumea lui Gumball de Colorat

Cum se joaca Lumea lui Gumball de Colorat?

Folositi mouse-ul pentru a-i colora pe Gumball si prietenii sai.