Gumball in Cadere

📅29.11.2021, jucat de: 1279 ori, voturi: 1

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Gumball in Cadere?

Unul dintre cele mai distractive jocuri de indemanare cu Gumball tocmai ce a fost adaugat pe site-ul nostru pentru jucare gratuit, joc intitulat Gum Dropped, cu un format inedit pentru aceasta categorie, deci pregatiti-va pentru ceva fresh, si ca de obicei, distractiv!

Sariti in portale si castigati puncte!

Diferite personaje Cartoon Network precum Gumball, Darwin, Anais, si alti membrii din familia lor sau prietenii acestora vor cadea din cer, voi trebuind sa ii ajutati sa sara pe trambuline in portale, moment in care primiti la schimb puncte.

Folositi mouse-ul ca sa trasati liniile care vor reprezenta acele trambuline, si incercati sa le desenati si ca sa colectati monezi si sa faceti puncte extra. Nu cadeti in portale capcana, caci daca va pierdeti cele trei vieti, pierdeti si jocul.

Aveti grija sa nu il loviti pe Ocho, un paianjen, caci il va supara, dar cand este fericiti va va oferi la schimb diferite recompense. Mult succes iti dorim acum ca stii ce ai de facut, si speram sa te vedem incepand distractia chiar in acest moment!

Gumball in Cadere

Cum se joaca Gumball in Cadere?

Folositi mouse-ul.