Printesa Ghetii din Rusia

📅19.01.2021, jucat de: 564 ori, voturi: 1

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Printesa Ghetii din Rusia?

Cu deosebit entuziasm dorim sa impartasim cu voi toti chiar acum jocul intitulat Printesa Ghetii din Rusia, care este unul dintre cele mai noi jocuri de machiat si imbracat pentru fete de pe site-ul nostru, unde te vei duce pana in indepartata Rusia, o tara foarte friguroasa, unde o vei imbraca pe Printesa Ghetii, care este mereu frumoasa indiferent de cat de rece este afara.

Evident, depune efort pentru acest lucru, si tu o vei ajuta chiar acum si aici, si noi iti explicam si cum o poti face. Pentru inceput vei decora camera printesei, alegand ce fel de tapet sa aiba pe pereti, vei putea agata un ceas, vei alege ce fel de fereastra sa aiba, dar si modelul de canapea, si nu uita sa decorezi bradul de Craciun sa arate cat mai festiv posibil.

In urmatorul nivel vei face machiajul printesei, punand-ui fard pe ploape dar si in obraji, alegand culoarea rujului, forma genelor, dar poti si sa ii colorezi sprancenele. Pentru a imbraca printesa vei avea o gramada de tinute traditionale rusesti in garderoba, si peste ele pune accesorii precum caciuli calduroase, bijuterii, manusi, sau chiar animale care sa inconjoare printesa.

Este atat de simplu sa te distrezi cu acest joc, asa ca da-i o sansa chiar acum, si nu sta pe ganduri, ci incearca si alte jocuri noi oferite astazi pe site-ul nostru!

Printesa Ghetii din Rusia

Cum se joaca Printesa Ghetii din Rusia?

Folositi mouse-ul.