Sirena si Printul in Vacanta

📅30.03.2020, jucat de: 832 ori, voturi: 1

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Sirena si Printul in Vacanta?

Jocul Sirena si Printul in Vacanta apare astazi aici pe site-ul nostru si il puteti gasi in categoria de jocuri cu Mica Sirena. Acest nou joc online de fete este unul extrem de interesant, in care o sa vedeti ca printesa Ariel si printul Eric sunt cele doua personaje Disney care vor merge impreuna in vacanta si trebuie sa faceti tot posibilul ca in cel mai scurt timp, sa se pregateasca pentru una dintre cele mai interesante vacante.

La fel ca orice printesa Disney de pe site-ul nostru, Ariel din Mica Sirena isi doreste mereu sa fie cat mai draguta si moderna, astfel ca trebuie sa faceti tot posibilul ca in cel mai scurt timp, sa o puteti ajuta sa se pregateasca pentru o vacanta impreuna cu printul Eric. O sa vedeti ca acesta o sa fie un nou joc online de fete, de imbracat, de coafat si de machiat, in care folosind mouse-ul trebuie sa alegeti foarte multe vestimentatii si tipuri de machiaje pe care Ariel le va purta in timpul vacantei.

Voi dragi copii o sa vedeti ca primul lucru pe care trebuie sa il faceti este sa o ajutati pe Ariel sa inceapa sa isi aleaga una dintre cele doua vestimentatii importante pe care trebuie sa le poarte. Ariel este o printesa Disney si o sirena in acelasi timp, astfel ca in momentul in care merge in vacanta, Ariel are nevoie de doua vestimentatii diferite. Primul nivel al jocului este sa o ajutati pe printesa Ariel sa isi gaseasca o vestimentatie moderna si cat mai draguta ca si printesa Disney.

Acest lucru nu o sa fie foarte usor, deoarece o sa aveti foarte multe optiuni din care sa alegeti, astfel ca trebuie sa fiti siguri ca o sa puteti sa o ajutati pe printesa Ariel din Mica Sirena sa isi gaseasca blugi, pantaloni eleganti, rochii sau fuste dintre cele mai moderne si cele mai dragute pe care sa le poarte alaturi de Eric in vacanta. Machiajele si coafurile sunt la fel de importante, astfel ca trebuie sa fiti siguri ca o sa reusiti sa o asortati pe Ariel cu noile sale haine.

A doua parte a jocului, o sa fie Ariel ca si sirena, astfel ca trebuie in continuare sa fiti creativi si sa fiti siguri ca in cel mai scurt timp, o sa puteti face alegerile potrivite, deoarece a trebui sa ii gasiti lui Ariel un sutien de sirena dintre cele mai dragute si cele mai colorate, da si un model de coada de sirena care sa se potriveasca pentru vacanta alaturi de printul Eric. Distractie placuta!

 

Sirena si Printul in Vacanta

Cum se joaca Sirena si Printul in Vacanta?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.