Printese Vara Castel de Nisip

📅15.08.2020, jucat de: 611 ori, voturi: 1

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Printese Vara Castel de Nisip?

Ne dorim sa va distrati de minune aici pe site-ul nostru ajocuri.ro, iar astazi o sa vedeti ca am pregatit pentru voi jocul Printese Vara Castel de Nisip, in care personajele principale sunt Elsa si Anna.

Voi dragi copii o sa le ajutati pe cele doua surori Frozen sa se distreze in noua lor vacanta de vara pe care isi doresc sa o petreaca pe plaja alaturi de prietenle lor, iar astazi dragi prieteni trebuie sa fiti siguri ca o sa puteti sa le ajutati pe Elsa si Anna sa construiasca impreuna unul dintre cele mai interesante castele de nisip pe plaja.

Pentru inceput, o sa vedeti ca ambele surori Frozen isi doresc sa arate cat mai bine pe plaja in vara anului 2020, astfel ca trebuie sa fiti siguri ca o sa puteti sa gasiti haine si machiaje speciale pe care Anna si Elsa sa le poarte. Folosind mouse-ul, va trebui sa le gasiti celor doua surori costume de baie cat mai colorate si cat mai interesante.

Pasul urmator este sa le coafati si machiati pentru o intreaga zi la plaja, unde incep sa se distreze construind impreuna cel mai tare castel de nisip. La fel, va trebui sa folositi mouse-ul pentru a reusi sa selectati fiecare obiect de care aveti nevoie sa construici cel mai solid castel de nisip pe plaja.

Veti vedea cum o sa puteti sa folositi diferite figurine speciale pentru modele de castel, dupa care puteti sa decorati tot castelul folosind scoici si culori interesante dar si o gramada de drapele. Distractie placuta!

 

Printese Vara Castel de Nisip

Cum se joaca Printese Vara Castel de Nisip?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.