Abby Hatcher Sparge si Rosteste

📅15.01.2021, jucat de: 676 ori, voturi: 0

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Abby Hatcher Sparge si Rosteste?

Categoria de Jocuri cu Abby Hatcher va avea mereu jocuri educative care mai de care mai grozave si distractive, pentru ca cel mai bun moment ca sa inveti este atunci cand te distrezi pe cinste, lucru pe care il vei face si acum, cand te poti juca gratuit noul joc al categoriei, care este intitulat Abby Hatcher Sparge si Rosteste.

Ei bine, este posibil sa te mai fi jucat Jocuri Nick Jr cu aceasta premiza, dar daca nu, nu te ingrjiora, caci te invatam formatul jocului aici si acum, asigurandu-ne ca vei putea face tot ce poti si te vei distra la maxim! In acest joc trebuie sa formezi cuvinte folosind literele din baloanele care plutesc pe ecran.

De obicei va trebui sa formezi numele personajelor din serial, dar si a diferitelor obiecte, avand ca indiciu si o imagine, care te va ajuta sa iti dai seama repede despre ce cuvant este vorba. Jos vezi si numarul de litere pe care trebuie sa il aiba cuvantul. Dai click pe baloane in ordinea corecta, le spargi, si daca cuvantul este corect, avansezi la urmatorul.

Nu este greu deloc, dupa cum poti vedea, ci foarte distractiv si interesant, deci da-i start la joc chiar acum!

Abby Hatcher Sparge si Rosteste

Cum se joaca Abby Hatcher Sparge si Rosteste?

Folositi mouse-ul.