Top Wing Litere Cazatoare

📅14.01.2021, jucat de: 996 ori, voturi: 1

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Top Wing Litere Cazatoare?

Daca iti place foarte mult sa te uiti la Top Wing de pe Nick Jr, atunci esti genul de copil caruia ii place sa invete in timp ce se distreaza, lucru care esti invitat sa il faci chiar acum si aici cu jocul cel mai nou de la acest serial, joc intitulat Top Wing Litere Cazatoare, care este un joc de format cuvinte din litere cum nu ai mai avut parte pana acum in categoria aceasta!

Va fi un bol in fata ta, si in acest bol vor cadea litere, una cate una la un interval de cateva secunde, si tu trebuie sa dai click pe literele din bol intr-o ordine pentru a forma un cuvant in bara de jos. Daca cuvantul e complet si corect, literele din bol dispar, si tu trebuie sa continui sa formezi cuvinte pana ai scapat de toate literele.

Primesti puncte pentru toate cuvintele pe care le formezi, dar trebuie sa tii minte ca daca lasi bolul sa se umple de litere si nu formezi cuvinte, vei pierde nivelul si vei fi fortat sa il incepi de la 0. Speram ca nu se va intampla asta, ci ca in schimb te vei descurca pe cinste si te vei distra la maxim, acum si aici!

Top Wing Litere Cazatoare

Cum se joaca Top Wing Litere Cazatoare?

Folositi mouse-ul ca sa formati cuvinte.