Abby Hatcher de Memorie cu Secvente

📅12.01.2021, jucat de: 1174 ori, voturi: 0

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Abby Hatcher de Memorie cu Secvente?

Ne bucuram foarte tare ca noi Jocuri cu Abby Hatcher gratis putem sa va oferim chiar acum si aici pe site-ul nostru, cand va invitam pe fiecare dintre voi sa va jucati un nou joc super distractiv precum Abby Hatcher de Memorie cu Secvente, care poate nu e primul joc de memorie din categorie, dar cu siguranta nu mai sunt alte jocuri ca si el, asa ca sa-i dati o sansa este ceva ce va recomandam cu tot dragul!

Veti avea in fata voastra un cerc impartit in patru, si fiecare dintre cele patru parti corespunde unei culori dar si unui personaj. Personajele sunt micutele jucarii cu care Abby se joaca cand vin la viata, si ele vor aparea din culorile lor intr-o anumita ordine, o secventa pe care voi trebuie sa o memorati.

Dupa ce ati memorat-o, vine randul vostru sa o faceti, asa ca dati click pe cele patru culori in exact aceeasi ordine pe care ati vazut-o inainte. Daca ati facut-o corect, avansati la urmatoarea secventa, ele fiind tot mai dificile pe masura ce avansezi, dar asta face jocul si mai distractiv.

Mult succes, distractie placuta va dorim, si va invitam cu drag sa aruncati un ochi si asupra altor noi jocuri oferite voua astazi aici!

Abby Hatcher de Memorie cu Secvente

Cum se joaca Abby Hatcher de Memorie cu Secvente?

Folositi mouse-ul.