Furie in Trafic

📅09.01.2021, jucat de: 1289 ori, voturi: 2

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Furie in Trafic?

Tuturor li se poate intampla sa se enerveze in trafic, dar cand vorbim de un joc precum Furie in Trafic, furia este dusa la un alt nivel, incat acesta este un joc cu impuscaturi si cu masini in acelasi timp, un joc de actiune pentru baieti in 3d cum nu ai mai jucat aici pana acum, asa ca ti-l recomandam din tot sufletul chiar acum!

Te vei afla in spatele unei masini care avanseaza in trafic, si in spatele masinii vor veni oameni bat pe ATV-uri, motociclete, sau alte vehicule, si vor trage in tine cand se apropie. Ei bine, ce trebuie tu sa faci este sa tragi catre ei in schimb, eliminand toti inamicii din fiecare nivel pentru a avansa la urmatorul.

Ei bine, faci asta cu mouse-ul, evident, dand click in directia in care vrei sa tragi, iar daca vrei sa te ascunzi atunci cand se trage in tine, da click pe butonul dreapta de la mouse, simplu! Ai grija sa nu iti pierzi toate vietile, sau pierzi nivelul, si sa fi atent si la amunitia disponibila.

Cu monezile castigate pentru fiecare nivel vei putea sa iti upgradezi nu doar armele personajului tau, dar si personajul in sine, pentru a fi mai puternic. Mult succes va dorim tuturor, si va invitam alaturi de noi intreaga zi, caci o gramada de jocuri super tari va asteapta!

Furie in Trafic

Cum se joaca Furie in Trafic?

Folositi mouse-ul pentru a trage cu arma.