Impusca Masinile

📅17.12.2020, jucat de: 760 ori, voturi: 1

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Impusca Masinile?

In noul joc cu impuscaturi va trebui sa iti folosesti abilitatile de politist astfel incat sa impusti masinile hotilor si a talharilor care vin dupa tine. Pentru inceput va trebui sa iei o pusca semiautomata si sa tragi in masinile care sunt in apropierea ta, dupa care in functie de punctajul pe care il ai vei putea sa evoluezi in armamentul pe care-l ai si sa iti cumperi nou arme astfel incat sa reusesti sa dobori masini din ce in ce mai mari.

In functie de cat de mari sunt masinile pe care le distrugi vei primi puncte bonus pe care le poti folosi sa iti continui misiunea. Daca la inceputul jocului vei gasi doar masini de distrus care circula pe sosea, in timpul jocului va trebui sa tragi si in aeronave, avioane, si chiar in tancuri. Fiecare vehicul are o viata a lui, care este din ce in ce mai mare in functie de volumul utilajului, deci un tanc va fi cel mai greu de impuscat, iar o masina mica va fi mult mai usor de impuscat.

Dupa ce reusesti sa acumulezi puncte pe urma masinilor distruse, vei putea sa iti upgradezi armele pe care le ai, iar la capitolul upgrade vei gasi timpul de reincarcare a cartusului cu munitie, damage-ul armelor precum si Ammo, respectiv armura de care beneficiezi.

Impusca Masinile

Cum se joaca Impusca Masinile?

foloseste mouse-ul pentru a trage in masinile care vin spre tine.