Mr Ben 10

📅13.05.2021, jucat de: 1162 ori, voturi: 0

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Mr Ben 10?

Pentru toti baietii carora le place sa se joace Jocuri cu Ben 10 dar si jocuri cu impuscaturi online, echipa noastra de administrare e foarte entuziasmata sa impartaseasca cu voi jocul intitulat Mr Ben 10, un joc de actiune si puzzle care nu trebuie ratat pentru nimic in lume!

Ajuta-l pe Ben 10 sa devina un asasin!

Pentru ca Omnitrixul sau nu merge, in loc sa isi elimine tintele prin a se transforma in extraterestrii, Ben 10 este acum fortat sa foloseasca o arma de foc, si tu il vei ajuta sa traga cu ea. Foloseste mouse-ul pentru a tinti arma si pentru a trage in inamici, si daca i-ai doborit pe toti, vei fi completat nivelul, simplu si usor.

Ce trebuie sa stii este ca ai un numar limitat de gloante pe care il poti folosi, si anume doar trei, deci daca le irosesti si nu dobori tintele, ai pierdut. Fiecare nivel aduce mai multi antagonisti de impuscat, si ii pune in locuri mai greu de ajuns, dar cu destula concentrare si perseverenta, poti trece orice nivel!

Nu mai sta pe ganduri, apasa Play chiar acum, si nu uita sa iti inviti si prietenii sa se joace si sa se distreze cu acest jocut!

Mr Ben 10

Cum se joaca Mr Ben 10?

Folositi mouse-ul.