Haley si Buclele

📅06.01.2021, jucat de: 561 ori, voturi: 2

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Haley si Buclele?

Fetele mereu vor putea sa se joace jocuri pentru ele care mai de care mai interesante si unicate aici pe site-ul nostru, lucru pe care il demonstram chiar acum prin adaugarea jocului Haley si Buclele, unul dintre cele mai interesante jocuri de coafat online pe care le-am avut pana in acest moment, si acum va explicam si de ce!

Ei bine, Haley vrea o schimare pentru 2021, si vrea sa arate cat se poate de bine in toate privintele, si noul lucru pe care il va incerca este sa isi faca bucle in par, dar nu vrea sa foloseasca aparatele de bucle care folosesc caldura pentru a aranja parul astfel, ci vrea sa foloseasca alte metode, si tu o vei ajuta la acestea.

Cele trei lucruri pe care le vei folosi ca sa ii aranjezi parul in bucle vor fi un prosop in primul nivel, vei continua prin a folosi sosete, si in a treia metoda vei folosi paie. Pur si simplu urmeaza instructiunile de pe ecran si da click unde ti se arata ca sa faci buclele asa cum trebuie.

Dupa fiecare astfel de nivel mai ai un nivel de imbracat, unde alegi dintre haine, pantofi, si accesorii pe cele care iti plac cel mai mult, si suntem siguri ca se vor potrivi cu noile ei frizuri. Este atat de simplu si distractiv, asa ca alatura-te lui Haley chiar acum!

Haley si Buclele

Cum se joaca Haley si Buclele?

Folositi mouse-ul.