Eliza Dawn of Frost Magic

📅24.10.2020, jucat de: 741 ori, voturi: 4

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Eliza Dawn of Frost Magic?

Foarte multe jocuri interesante cu Regatul de Gheata va asteapta aici pe site-ul nostru, iar astazi o sa vedeti ca Elsa, Anna si Olaf se intorc impreuna cu un nou joc pentru fete de imbracat si de machiat pe care sa il incercati si pe telefon si pe tableta online gratuit.

Astazi, cele doua printese Disney au nevoie de o schimbare de look, iar Olaf este si el prezent pentru a-si gasi noi accesorii care sa il faca sa arate cat mai bine in anul 2021. In acest joc pentru fete, o sa le ajute pe cele doua printese Disney sa arate exceptional in rochii noi, avand machiaje interesante si colorate dar si coafuri noi pe care voi sa le urmariti in viitoarele jocuri Frozen 2021.

Pentru a va juca, trebuie sa folositi MOUSE-ul si sa vedeti cum in cel mai scurt timp, o sa puteti sa le ajutati pe cele doua printese Disney sa arate cat mai bine, iar voi dragi copii o sa vedeti ca am pregatit o gramada de tipuri de rochii interesante. Veti gasi culori speciale si modele interesante pe fiecare rochie fashion pe care o puteti selecta pentru cele doua surori Frozen.

Alaturi de rochii sau haine dragute, veti vedea ca am pregatit si diferite tipuri de machiaje, pe care voi trebuie sa le selectati apasand pe culoarea pe care o doriti dar si pe modelul pe care il vreti, iar noi suntem siguri ca o sa va distrati. Veti vedea cum Anna si Elsa sunt doua printese Disney care arata foarte bine si o sa vedeti cum ele vor reveni aici pe site-ul nostru alaturi de Olaf cu diferite alte jocuri pentru fete de imbracat. Distractie placuta!

 

Eliza Dawn of Frost Magic

Cum se joaca Eliza Dawn of Frost Magic?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.