Printese Design de Rochii Nebunesti

📅06.06.2020, jucat de: 1033 ori, voturi: 1

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Printese Design de Rochii Nebunesti?

Patru personaje dragute vin astazi alaturi de jocul Printese Design de Rochii Nebunesti, un joc pentru fete, in care o sa fiti din nou designer-i vestimentari, iar voi dragi copii trebuie sa fiti siguri ca o sa puteti sa le ajutati pe Barbie, Belle, Anna si Elsa sa arate cat mai bine si sa creeze in acelasi timp primele rochii extrem de interesante si excentrice de pe site-ul nostru.

Voi dragi copii o sa vedeti ca cele patru personaje Disney si papusa Barbie vor fi extrem de dragute, iar astazi, pentru prima oara ele incearca sa arate cat mai putin ca adevarate printese Disney, ceea ce inseamna ca trebuie sa faceti tot posibilul ca in cel mai scurt timp, o sa reusiti sa vedeti cum o sa reusiti sa creati vesitmentatii dragute cu aceste rochii extravagante.

O sa folositi mouse-ul in acest joc fashion, in care trebuie sa creati diferite rochii si fuste nemaivazute pe site-ul nostru. Trebuie sa fiti foarte creativi, deoarece am pregatit un adevarat atelier de croitori, unde o sa creati modele interesante si diferite culori speciale pentru fiecare printesa Disney si pentru fiecare papusa Barbie de pe site-ul nostru.

Chiar daca nu o sa fie usor deloc, trebuie sa fiti siguri ca o sa reusiti sa gasiti hainele potrivite pentru fiecare printesa Disney, ceea ce inseamna ca trebuie sa gasiti modele nebunesti precum rochii care arata ca un trandafir, o rochie cu coarne de taur, o rochie in forma de stea dar si unele in valuri si cu modele speciale.

Aceste printese Disney vor avea nevoie si de o gramada de machiaje colorate si coafuri cat mai interesante pe care sa le poarte, iar voi o sa vedeti cum o sa va distrati si o sa gasiti o gramada de alte jocuri pentru fete cu printese si papusi pe care sa le jucati gratuit. Distractie placuta!

 

Printese Design de Rochii Nebunesti

Cum se joaca Printese Design de Rochii Nebunesti?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.