Printesa Tropicala si Printesa Rosehip Costume de Baie Noi

📅03.08.2020, jucat de: 621 ori, voturi: 2

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Printesa Tropicala si Printesa Rosehip Costume de Baie Noi?

Doua printese Disney vin astazi dragi copii aici pe site-ul nostru ajocuri.ro, alaturi de un nou joc online pentru fete pe care voi il puteti juca gratuit si pe telefon si pe tableta online. In acest joc Disney numit Printesa Tropicala si Printesa Rosehip Costume de Baie Noi, in care doua printese isi doresc sa arate cat mai bine in aceasta vara.

Voi dragi copii o sa vedeti cum am adus pentru voi unul dintre cele mai dragute si cele mai interesante jocuri pentru fete pe care voi le ajuta sa arate cat mai bine. Acesta este un nou joc 2020 de coafat, de fete si de imbracat, in care printesa Moana si printesa Rapunzel isi doresc sa arate cat mai bine.

Nu va fi usor deloc, insa dragi copii  trebuie sa faceti tot posibilul sa le ajutati pe cele doua printese Disney sa isi gaseasca noi costume de baie aici pe site-ul nostru. Printesele Disney isi doresc sa arate cat mai bine, astfel incat sa vedeti cum puteti ca in cel mai scurt timp, o sa reusiti sa gasiti modele de costume de baie potrivite.
Vara aceasta, Moana si Rapunzel isi doresc sa arate cat mai bine, astfel ca trebuie sa faceti tot posibilul ca in cel mai scurt timp, sa ajungeti sa gasiti costume de baie extrem de interesante dar si de colroate pe care printesele Disney sa arate cat mai bine.

Trebuie sa creati vestimentatii interesante pe care sa le asortati cu noi machiaje, coafuri dar si accesorii extrem de interesante pe care printesele Disney sa le poarte si o sa vedeti cum noi jocuri pentru copii vor fi gata sa apara aici pe site-ul nostru in cel mai scurt timp. Distractie placuta!

Printesa Tropicala si Printesa Rosehip Costume de Baie Noi

Cum se joaca Printesa Tropicala si Printesa Rosehip Costume de Baie Noi?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.