Scaparea din Temnita

📅19.12.2020, jucat de: 593 ori, voturi: 0

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Scaparea din Temnita?

In acest joc nou, va trebui sa ajutam pe un baietel sa scape din temnita in care se afla prin deschiderea usii aflata la sfarsitul temnitei cu ajutorul colectarii mondelor aflate peste tot in temnita. Este foarte important sa fereasca baietelul obstacolele aflate in temnita. Cele mai des intalnite obstacole sunt cuiele, apa otravita, cutiile din lemn si altele. Pentru a te ferii de obstacolele va trebui sa sarim o singura data sau de doua ori peste obstacole sau prin colectarea potiuni diferite care te va ajuta la ferirea obstacolelor in diferite metode.

Sunt mai multe feluri de potiuni cum ar fi potiunea rosie care va face baietelul invincibil la cuiurile aflate in temnita, potiunea galbena care va ajuta baietelul sa leviteaza in aer si sa controleze cat de mult cade sau leviteaza. Prin avansarea printre niveluri, jocul va deveni in ce in ce mai dificil, nivelurile vor avea mai multe obstacole si pericole care va trebuii sa le feresti, vor deveni mai lunge si designul nivelelor va face colectarea monedelor mai dificile.

Inca este important sa ai grija cum sari peste obstacole deoarece baietelul ricoseaza de pe pereti cand le atinge iar asta te poate ajuta sau te poate oferi un dezavantaj la ferirea obstacolelor. In momentul ce baietelul atinge un obstacol, va muri iar nivelul se reseteaza de la inceputul nivelului inclusiv monedele si potiunile.

 

Scaparea din Temnita

Cum se joaca Scaparea din Temnita?

Pentru a juca jocul trebuie numai sa faci clic pe joc sa sari iar apesi "R" pe tastatura pentru a reseta nivelul.