Vex 5

📅17.12.2020, jucat de: 3621 ori, voturi: 15

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Vex 5?

Vex 5 este cel mai nou joc de aventura din seria jocurilor Vex in care trebuie sa iti incepi aventura alaturi de StickMan, un omulet mic, negru, construit din bete pe care trebuie sa-l antrenezi cat mai bine astfel incat sa reusesti sa treci de toate problele pe care le ai si totodata sa castigi din ce in ce mai multe puncte in functie de cat de bine te descurci cu elementele pe care le ai.

Pentru inceput va trebui sa sti cum poti sa-l controlezi pe omuletul din Vex V, si anume, folosind sagetile vei putea sa sari peste rotile zimtate pe care le ai pe tot prcursul jocului, sa treci pe sub ele sau chiar sa folosesti franghii pentru a te prinde de diferitele elemente constructive astfel incat sa te ridici si sa treci peste obstacolele iminente.

In joc vei avea doua posibilitati de joc, respectiv sa intri in Challenge Room, unde actiunea este la un alt nivel, timpul se scurge mai repede, iar pericolele pandesc la tot pasul. Aici va trebui sa intri doar dupa ce treci de primele misiuni pe care le ai in versiunea clasica a jocului, iar daca consideri ca vrei mai multa aventura, poti sa te teleportezi in varianta mai antrenanta unde actiunea este mult mai ridicata.
Jocul se poate juca atat de pe desktop cat si de pe telefon, ceea ce este un avantaj foarte mare pentru toti pasionatii acestui joc. In cazul in care mori, poti sa repornesti automat aventura din nou si din nou pana reusesti sa treci de toate nivelele de dificultate.

Vex 5

Cum se joaca Vex 5?

foloseste sagetile pentru a te deplasa.