Grove Iarna

📅11.12.2020, jucat de: 580 ori, voturi: 0

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Grove Iarna?

Suntem siguri ca o sa va distrati de minune astazi aici pe site-ul nostru, unde o sa gasiti o noua provocare de pe Disney Junior, iar voi o sa reusiti sa vedeti cum personajele de pe Strada Sesami vor avea nevoie de ajutorul vostru in acest nou joc de iarna.

Acesta este un nou joc de sporturi pentru copii, in care o sa vedeti ca personajele Disney Junior vor avea nevoie de ajutorul vostru, deoarece este un joc de iarna in care personajele Muppets vor avea nevoie de ajutorul vostru sa schieze, sa faca snowboard sau sa patineze pe gheata.

Voi dragi prieteni o sa gasiti trei nivele diferite in aceasta noua provocare Disney Channel, astfel ca trebuie sa fiti siguri ca in cel mai scurt timp, o sa puteti sa ii ajutati pe Grover si Elmo sa se distreze de minune si sa ajunga sa aiba cat mai multe puncte intr-un timp cat mai scurt.

O sa va distrati de minune, deoarece este un nou joc de indemanare si de colorat, in care folosind MOUSE-ul, va trebui sa miscati cursorul in interiorul figurinelor, astfel o sa reusiti sa ii faceti pe micutii Muppets sa schieze, sa patineze sau sa faca snowboard in interiorul cifrei sau figurinei.

Nu o sa fie usor sa colorati doar in interiorul numerelor din imagine, insa suntem siguri ca o sa va distrati si o sa vedeti cum in cel mai scurt timp puteti sa acumulati puncte si sa vedeti cum noi jocuri 2021 cu Strada Sesami sau Junior Muppets vor fi gata sa apara chiar aici pe site-ul nostru. Distractie placuta!

 

Grove Iarna

Cum se joaca Grove Iarna?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.