Cartoonito Perechi de Craciun

📅30.11.2020, jucat de: 855 ori, voturi: 0

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Cartoonito Perechi de Craciun?

Aducem o gramada de jocuri interesante aici pe site-ul nostru, iar astazi am adus pentru voi noul joc Cartoonito Perechi de Craciun, un joc special pentru copii, in care trebuie sa fiti siguri ca o sa reusiti sa acumulati cat mai multe puncte in cel mai scurt timp.

Acesta este un nou joc pentru copii de memorie cu imagini de Craciun, in care trebuie sa fiti foarte atenti si foarte rapizi pentru a fi siguri ca o sa puteti sa acumulati cat mai multe puncte intr-un timp cat mai scurt, astfel incat sa reusiti sa imperecheati fiecare imagine de Craciun in parte.

Veti vedea ca in fiecare nivel, voi dragi copii o sa aveti un numar par de carti de Craciun, in spatele carora personaje Cartoonito vor fi prezente, iar voi trebuie sa gasiti fiecare pereche si o sa ajungeti sa aveti cel mai mare punctaj in aceasta noua provocare pentru copii de toate varstele.

Trebuie sa folositi MOUSE-ul sa va jucati, iar noi suntem siguri ca in cel mai scurt timp, o sa puteti sa acumulati foarte multe puncte in aceasta prima provocare Cartoonito de Craciun, in care personajele vor avea cadouri de Craciun, luminite de Craciun dar si costumatii de Craciun pe care voi le puteti vedea doar in acest nou joc pentru copii. Distractie placuta!

 

Cartoonito Perechi de Craciun

Cum se joaca Cartoonito Perechi de Craciun?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.