Oaia Shaun App Hazzard

📅27.11.2020, jucat de: 183 ori, voturi: 2

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

Descrierea jocului Oaia Shaun App Hazzard

Am pregatit astazi dragi prieteni un nou joc 2020 cu Oaia Shaun, in care trebuie sa fiti siguri ca o sa reusiti sa acumulati cat mai multe puncte alaturi de prietenii vostri, deoarece acesta este un nou joc pe care il puteti incerca si pe telefon si pe tableta online.

In acest joc pentru copii, o sa vedeti ca trebuie sa il ajutati pe Shaun the Sheep sau pe Oaia Shaun sa ajunga cat mai departe in cea mai noua provocare de pe site-ul nostru, in care trebuie sa fiti siguri ca o sa ajungeti sa vedeti ca puteti sa acumulati puncte daca o ajutati pe Oaia Shaun sa ajunga in fiecare nivel la final.

Trebuie sa fiti foarte atenti, deoarece miscarile voastre vor fi limitate si trebuie sa fiti siguri ca o sa puteti sa il ajutati pe Shaun sa le foloseasca foarte bine, astfel incat sa vedeti cum pana la final, o sa terminati noua provocare si o sa vedeti cum puteti sa acumulati cat mai multe puncte.

Veti folosi MOUSE-ul pana la finalul jocului, ceea ce nu o sa fie usor deloc, deoarece pana la final, trebuie sa fiti siguri ca o sa ajungeti sa puneti diferite oi la fel ca Shaun in locurile in care trebuie sa treceti cu bine peste fiecare scara mai mare pentru a fi siguri ca puteti sa il treceti pe Shaun la linia de finish si sa colectati steluta de aur.

In diferite nivele veti avea diferite numere de miscari, astfel ca trebuie sa fiti foarte atenti si sa va adaptati pentru a reusi sa treceti cu bine peste fiecare obstacol si fiecare nivel, lucru care o sa deschide noi nivele si diferite alte provocari pentru copii cu Oaia Shaun. Distractie placuta!

 

Oaia Shaun App Hazzard

Cum se joaca Oaia Shaun App Hazzard?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.

Cum ti s-a parut jocul?

Acest joc nu are nici un comentariu adaugat! Fii tu primul care lasa un comentariu!