BFF Transformare Witchy

📅20.11.2020, jucat de: 806 ori, voturi: 1

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul BFF Transformare Witchy?

Am adus o super provocare cu printese astazi aici pe site-ul nostru, iar voi dragi copii o sa gasiti jocul BFF Transformare Witchy, in care trebuie sa fiti siguri ca o sa reusiti sa va distrati creand trei vestimentatii dragute pentru printesele Disney din acest joc de fete.

Astazi, o sa va distrati alaturi de Anna din Regatul de Gheata, Ariel din Mica Sirena si Rapunzel vin aici pe site-ul nostru si au nevoie de ajutorul vostru pentru a arata cat mai tare ca o vrajitoare, ceea ce nu va fi usor deloc, deoarece trebuie sa gasiti haine, machiaje, coafuri si accesorii pe care printesele sa le poarte.

Voi dragi copii o sa vedeti cum in acest joc de fete, o sa aveti nivele de imbracat, nivele de machiat si nivele de coafat pe care voi le puteti juca folosi MOUSE-ul. In acest joc de fete, o sa vedeti ca printesele vor dori sa fie vrajitoare, astfel ca trebuie sa fiti foarte creativi si sa fiti siguri ca o sa creati vestimentatii cat mai interesante.

Printesele vor avea nevoie de o rochie traditionala de vrajitoare, insa pe care trebuie sa o asortati cu o palarie dar si cu accesorii precum pungute mici, dar si cercei sau coliere care vor completa vestimentatia de vrajitoare pentru fiecare printesa Disney in parte.

O sa vedeti ca printesele vor dori sa fie diferite, astfel ca trebuie sa gasiti rochii de culori diferite si cu modele speciale care o sa le faca pe printesele Ariel, Anna si Rapunzel sa arate cat mai bine si vor reveni pe site-ul nostru alaturi de printesele voastre preferate cu diferite alte jocuri de imbracat. Distractie placuta!

 

BFF Transformare Witchy

Cum se joaca BFF Transformare Witchy?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.