Printese si Olaf Stil de Iarna

📅20.11.2020, jucat de: 601 ori, voturi: 0

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Printese si Olaf Stil de Iarna?

Am adus astazi dragi copii un nou joc Disney pentru fete, in care o sa va intalniti alaturi de trei personaje foarte cunoscute. In jocul Printese si Olaf Stil de Iarna, voi dragi prieteni trebuie sa fiti foarte creativi si sa vedeti cum in cel mai scurt timp, o sa faceti alegerile potrivite.

Voi dragi copii o sa vedeti ca printesele Disney, Elsa si Anna din filmul Frozen 2 vin din nou alaturi de Olaf, iar ele isi doresc sa se pregateasca cum se cuvine, astfel ca au pregatit o super provocare de imbracat si de machiat, in care o sa vedeti ca ele vin alaturi de Olaf.

Cele trei personaje Disney au mare nevoie de ajutorul vostru, deoarece o sa vedeti cum in aceasta noua provocare de imbracat, de machiat si de coafat, printesele si Olaf vor avea nevoie de unele dintre cele mai dragute haine de iarna pe care sa le poarte si care sa ii protejeze de frig.

Nu va fi usor deloc, insa suntem siguri ca pana la finalul acestui joc Disney, o sa ajungeti sa creati vestimentatii cat mai dragute de iarna cu geci groase, pulovere groase, palarii groase, caciuli de iarna dar si fulare si manusir de iarna pe care sa le poarte.

Veti vedea cum Olaf, Elsa si Anna vor fi pregatiti de iarna cu unele dintre cele mai interesante vestimentatii de iarna pe care printesele si personajele Frozen sa le poarte in viitoarele jocuri pentru fete pe care sa le jucati gratuit chiar si pe telefon si pe tableta online. Distractie placuta!

 

Printese si Olaf Stil de Iarna

Cum se joaca Printese si Olaf Stil de Iarna?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.