Cum Sa il Desenezi pe Craig

📅12.11.2020, jucat de: 1279 ori, voturi: 2

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Cum Sa il Desenezi pe Craig?

Un super joc online pentru copii cu Craig of the Creek apare astazi aici pe site-ul nostru, iar voi dragi prieteni aveti astazi ocazia sa vedeti cum noile personaje Cartoon Network aduc pentru voi super provocari de colorat pe care in cel mai scurt timp, o sa ajungeti sa creati cele mai interesante imagini de pe site-ul nostru.

Astazi, o sa vedeti ca personajele Craig of the Creek au pregatit pentru voi o super provocare de colorat si de desenat, in care trebuie sa faceti tot posibilul ca in cel mai scurt timp, o sa ajungeti sa acumulati puncte reusind sa aveti cele mai interesante imagini cu personajele Cartoon Network.

In acest joc de baieti si fete, o sa vedeti ca personajul principal va fi Craig of the Creek, iar pentru asta, trebuie sa faceti tot posibilul ca in cel mai scurt timp, o sa vedeti cum o sa reusiti sa folositi MOUSE-ul sa controlati creionul de colorat. In fiecare nivel, imaginea lui Craig of the Creek va fi principal si o sa vedeti cum puteti sa colorati si desenati cat mai bine.

Nu va fi usor deloc, deoarece vor fi o gramada de forme curbate si drepte care nu is usor de facut, insa suntem siguri ca o sa va distrati si o sa vedeti cum in cel mai scurt timp, o sa aveti formele potrivite in locul potrivit. Tot ce trebuie sa faceti este sa urmariti linia albastra pana la final, astfel o sa creati forma de care aveti nevoie si o sa vedeti cum culorile se adauga automat.

Craig of the Creek se va intoarce si va pregati o gramada de alte jocuri Cartoon Network pe care sa le jucati impreuna si pe care sa le incercati si pe telefon si pe tableta online gratuit aici pe site-ul nostru. Distractie placuta!

 

Cum Sa il Desenezi pe Craig

Cum se joaca Cum Sa il Desenezi pe Craig?

Jucati-va folosind MOUSE_ul.