Dead Zed

📅04.11.2020, jucat de: 898 ori, voturi: 4

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Dead Zed?

Aducem in fiecare zi aici pe site-ul nostru cele mai noi si cele mai interesante jocuri de baieti, iar astazi, o super provocare cu impuscaturi si zombie apare pe site-ul nostru. Jocul Dead Zed este de astazi prezent si il puteti incerca pana si pe telefon si pe tablat online.

Voi dragi copii o sa vedeti ca astazi trebuie sa folositi MOUSE-ul pentru a juca aceasta noua proovcare cu impuscaturi, in care o sa vedeti ca trebuie sa impuscati cat mai multi zombie pana la finalul fiecarui nivel, ceea ce nu o sa fie atat de usor pe cat credeti.

In acest joc online de baieti, voi dragi copii o sa vedeti ca pana la final trebuie sa fiti siguri ca folosind MOUSE-ul, o sa aveti o tinta foarte buna deoarece arma pe care o sa o folositi va fi un sniper si trebuie sa vedeti cum zombie se vor apropia de voi din ce in ce mai tare si trebuie sa fiti siguri ca o sa reusiti sa ii impuscati inainte ca acestia sa fie aproape de voi si sa va manance.

Chiar daca nu este usor deloc, trebuie sa fiti foarte rapizi si sa vedeti cum in cel mai scurt timp, o sa puteti sa folositi mouse-ul sa aveti o tinta buna si sa reusiti sa ii impuscati din prima si sa ii faceti sa cada la pamant pentru a acumula puncte si pentru a reusi sa treceti la nivelul urmator.

Zombie din joc vor veni in valuri, iar voi puteti sa faceti pauze intre aceste valuri pentru a putea sa ramaneti concentrati pana la final, iar noi vom continua sa aducem diferite alte jocuri 2021 de baieti pe telefon si pe tableta pe care sa le jucati gratuit online. Distractie placuta!

Dead Zed

Cum se joaca Dead Zed?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.