Kylie Jenner Rutina de Infrumusetare

📅02.11.2020, jucat de: 629 ori, voturi: 1

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Kylie Jenner Rutina de Infrumusetare?

Aici pe site-ul nostru, fetele Jenner sau Kardashian sunt extrem de populare, iar astazi dragi copii o sa vedeti ca am adus pentru voi o super provocare, in care o sa vedeti care este rutina de infrumusetare pe care Kylie Jenner o face in fiecare dimineata.

O sa vedeti ca jocul nostru poate sa fie jucat atat pe calculator sau laptop folosind MOUSE-ul, dar si pe telefon si pe tableta online gratuit, astfel ca suntem siguri ca o sa reusiti sa va distrati alaturi de Kylie Jenner.

Pentru a termina acest joc, trebuie sa treceti cu bine peste intreg procesul de infrumusetare si de ingirjire a tenului alaturi de Kylie Jenner, ceea ce inseamna ca trebuie sa fiti foarte atenti si sa vedeti cum in cel mai scurt timp, o sa puteti sa o ajutati pe Kylie sa isi urmeze tratamentele cu fiecare produs de care va avea nevoie.

Pentru asta, o sa gasiti o gramada de tratamente faciale clasice precum creme de diferite frunze, flori sau medicamente dar si o gramada de miere, apa curata si alte tipuri de produse din care o sa creati chiar vor tratamente faciale pe care Kylie Jenner si le va pune pe fata in fiecare dimineata.

Puteti sa invatati si voi cum se fac aceste creme de infrumusetare, iar noi suntem siguri ca rutina de infrumusetare de dimineata va fi perfecta pentru pielea lui Kylie Jenner dar poate ca si pentru a voastra. Distractie placuta!

 

Kylie Jenner Rutina de Infrumusetare

Cum se joaca Kylie Jenner Rutina de Infrumusetare?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.