5 Diferente de Ziua Indragostitilor

📅05.02.2021, jucat de: 445 ori, voturi: 0

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Categorii Asemanatoare

Cum este jocul 5 Diferente de Ziua Indragostitilor?

Ziua Indragostitilor, sau Valentine's Day, se apropie cu pasi repezi, asa ca vei gasi tot mai multe jocuri pline de dragoste pe site-ul nostru, la fel cum o vei face chiar in acest moment, cand fiecare dintre voi este invitat sa arunce o privire catre jocul intitulat 5 Diferente de Ziua Indragostitilor, un simplu joc cu diferente in care toate imaginile vor avea ceva reprezentativ pentru aceasta sarbatoare. Ne referim la cicolata, animalute de plus, cadouri, o masa la un restaurant, si multe altele!

Exista un total de 15 nivele, fiecare dintre ele cu un set diferit de imagini, si tu trebuie sa descoperi care sunt cele cinci lucruri diferite intre imagini. Cand ai descoperit o diferenta, da click pe ea, si daca e corect, vei primii la schimb 500 puncte, dar nu da click gresit, caci pierzi 200 de puncte de fiecare data.

Timpul nu este de partea ta, intrucat trebuie sa descoperi toate cele cinci diferent dintr-un nivel inainte ca cronometrul sa ajunga la 0, asa ca ai foarte mare grija! Hai la distractie chiar acum, si daca si prietenelor tale le place sa se joace online, fa bine si invita-le aici, nu vor regreta!

5 Diferente de Ziua Indragostitilor

Cum se joaca 5 Diferente de Ziua Indragostitilor?

Folositi mouse-ul.