Sery Mireasa

📅12.02.2020, jucat de: 2470 ori, voturi: 1

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Sery Mireasa?

Sery Mireasa este cel mai frumos joculet aparut in categoria fetelor in care creativitatea va este testata deoarece aveti de facut o tinuta. Trebuie sa demonstrati ca puteti sa faceti o super tinuta pentru Sery chiar daca nu aveti foarte multe lucruri din care sa alegeti. In acest joc tot ce trebuie sa faceti este sa alegeti o cutie pe care vreti sa o deschideti, sa vedeti ce se afla in ea.

Veti putea gasi haine, accesorii sau pantofi pentru eroina noastra care va merge la nunta. Orice fata vrea sa fie cea mai fumoasa din lume de aceea trebuie sa o ajutati.

Nu uitati sa ne acordati un like daca v-ati simtit bine jucandu-va jocul nostru sau chiar un g plus daca vreti sa ne ajutati sa il promovam pentru toate fetele pasionate de moda. In acest joc in dreapta o aveti pe Sery iar in stanga aveti toate cutiile pe care trebuie sa le deschideti. Daca va place tinuta de mireasa a lui Sery puteti sa o salvatica sa aveti o amintire frumoasa. In acest joc Sery are mare incredere in voi ca o veti ajuta sa fiecea mai frumoasa mireasa. La final daca nu va place tinuta puteti sa incepeti de la inceput.

Sery Mireasa

Cum se joaca Sery Mireasa?

folositi mouse-ul