Goldie Recuperare Acasa

📅19.02.2020, jucat de: 764 ori, voturi: 0

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Goldie Recuperare Acasa?

O sa va intalniti astazi dragi copii cu printesa Rapunzel, care astazi se intoarce alaturi de unele dintre cele mai dragute si cele mai moderne jocuri online. Astazi, printesa Disney are probleme de sanatate, iar ea are nevoie de un doctor foarte bun.

In acest joc de fete Goldie Recuperare Acasa, voi dragi copii trebuie sa faceti tot posibilul sa vedeti cum in cel mai scurt timp, o sa puteti sa o ajutati pe Rapunzel sa se recupereze in urma accidentului, dupa care sa ajungeti sa vedeti cum puteti sa va distrati in multe alte jocuri pentru fete, pe care de regula le puteti incerca pe telefon si pe tableta online gratuit.

Rapunzel a suferit diferite rani periculoase, iar voi dragi copii trebuie sa faceti tot posibilul ca in cel mai scurt timp, sa folositi mouse-ul cu diferitele tratamente si obiecte medicale, care o sa o ajute pe Rapunzel sa se simta din ce in ce mai bine intr-un timp cat mai scurt.

Nu o sa fie usor deloc, deoarece Rapunzel are foarte multe rani mari, dar si multe rani mici precum zgarieturi si vanatai de care trebuie sa va ocupati, astfel incat Rapunzel sa se simta mai bine in cel mai scurt timp.

Chiar daca nu este usor deloc, voi dragi prieteni trebuie sa vedeti cum puteti sa o ajutati pe Rapunzel sa isi curete toate mici zgarieturi cu tifon, vata si pansamente speciale. Trebuie sa ii bagati mana din nou in ghips pentru a se repara toate oasele rupte.

Rapunzel o sa aiba un picior in ghips, pe care trebuie sa il imobilizati folosind mouse-ul, dupa care trebuie sa ii dati multe vitamine printesei voastre preferate, astfel catrebuie sa ii puneti o perfuzie, astfel o sa fiti doctori foarte buni, iar Rapunzel va avea o recuperare acasa foarte buna. Distractie placuta!

 

Goldie Recuperare Acasa

Cum se joaca Goldie Recuperare Acasa?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.