Familia Printesei Costume de Halloween

📅21.10.2020, jucat de: 710 ori, voturi: 1

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Familia Printesei Costume de Halloween?

Cel mai nou joc online de fete cu Regatul de Gheata apare astazi aici pe site-ul nostru, iar voi dragi copii o sa vedeti ca este o noua provocare de Halloween, in care Elsa vine alaturi de intreaga sa familie, care isi doreste ca impreuna cu voi, sa inceapa sa se pregateasca de Halloween.

O sa va distrati de minune in acest joc Disney, deoarece dragi copii o sa vedeti ca fiecare dintre personajele pe care le intalniti astazi, vor fi pregatite de Halloween. Printesa Elsa din Frozen 2 vine alaturi de Jack Frost si cei trei copii ai sai. Ei vor avea impreuna doi bebelusi si o fetita adolescenta.

Misiunea voastra va fi una foarte importanta, deoarece dragi copii fiecare dintre cele cinci personaje Disney vor avea nevoie de o coafura noua si de o intreaga costumatie de Halloween. Elsa si Jack Frost vor dori sa fie prima familie Disney de Halloween de pe site-ul nostru, astfel ca dragi copii trebuie sa faceti tot posibilul ca in cel mai scurt timp, o sa puteti sa creati costume de monstrii, mumii, lilieci sau vampiri pentru familia Frozen.

Suntem siguri ca o sa va distrati si o sa reusiti sa ii pictati pe fata pe fiecare personaj Frozen, sa le creati costumatii dragute dar si accesorii interesante de Halloween, iar noi suntem siguri ca o sa va distrati si o sa vedeti cum noi jocuri pentru fete vor fi gata sa apara pe site-ul nostru in diferite alte jocuri 2020 pentru fete pe care sa le jucati gratuit. Distractie placuta!

 

Familia Printesei Costume de Halloween

Cum se joaca Familia Printesei Costume de Halloween?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.