Fata Supererou de Imbracat

📅21.07.2020, jucat de: 1249 ori, voturi: 4

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Fata Supererou de Imbracat?

Ne pregatim dragi copii pentru unele dintre cele mai dragute si cele mai moderne jocuri pentru fete, iar astazi Super Barbie se intoarce pe site-ul nostru alaturi de unele dintre cele mai dragute provocari in care personajul Barbie doreste sa isi gaseasca noi costume de supereroi.

Jocul Fata Super de Imbracat este unul dintre cele mai interesante de pe site-ul nostru, iar voi dragi copii o sa vedeti cum puteti ca in cel mai scurt timp, sa ajungeti sa acumulati o gramada de experienta, astfel ca in acest joc pentru fete, sa ajungeti sa creati costume de supereroi dintre cele mai dragute si ele mai interesante pe care o sa le vedeti chiar aici pe site-ul nostru.

In acest joc de fete, Super Barbie doreste sa arate cat mai bine chiar daca este o fata supererou, astfel ca trebuie sa faceti tot posibilul ca in cel mai scurt timp, o sa puteti sa gasiti pentru Super Barbie unele dintre cele mai dragute si cele mai interesante haine de supereroi. Nu va fi usor insa o sa vedeti ca am pregatit o gramada de haine pe care sa le selectati si sa fiti siguri ca o sa puteti sa creati cele mai interesante vestimentatii pentru Barbie.

Fiecare fata supererou de pe site-ul nostru va dori sa arate precum Super Barbie, deoarece o sa ii puteti gasi o gramada de haine dragute precum fuste de supereroi, cizme de supereroi dar si bentite si o pelerina interesanta.

Culorile preferate ale lui Super Barbie sunt la fel ca si a cunoscutei papusi Barbie, astfel ca o sa vedeti cum toate hainele si accesoriile de supererou sunt roz, mov sau rosu deschis. Distractie placuta!

Fata Supererou de Imbracat

Cum se joaca Fata Supererou de Imbracat?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.