Osmu Van Dashboard

📅23.10.2020, jucat de: 858 ori, voturi: 2

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Osmu Van Dashboard?

Jocul Osmu Dashboard apare astazi aici pe site-ul nostru ajocuri.ro, unde dragi prieteni aveti ocazia sa va jucati un nou joc pentru copii gratuit chiar si pe telefon si pe tableta online gratuit alaturi de toti pritenii vostri si de personajele de pe site-ul nostru.

Astazi, o sa vedeti ca am adus o super provocare pentru copii, in care trebuie sa fiti siguri ca o sa reusiti sa acumulati o gramada de puncte in fiecare nivel al jocului. Acesta este un nou joc pe plansa, sau un board game pe care voi dragi copii il puteti juca gratuit chiar aici pe site-ul nostru.

O sa vedeti ca trebuie sa folositi MOUSE-ul pana la finalul jocului, iar misiunea voastra va fi sa ajungeti in fiecare loc desenmnat de fiecare personaj in cel mai scurt timp. Voi dragi copii o sa vedeti diferite imagini cu topogane si cu scari in acest joc pentru copii, iar voi trebuie sa faceti tot posibilul ca in cel mai scurt timp, o sa reusiti sa acumulati puncte cat mai multe.

Veti avea mai multe locuri de ajuns pe toata durata jocului, iar timpul vostru va fi limitat, astfel ca trebuie sa fiti foarte atenti si foarte rapizi pentru a fi siguri ca ajungeti in locul potrivit inainte ca timpul vostru sa expire, lucru care o sa va faca sa acumulati din ce in ce mai multe puncte.

O sa vedeti ca fiecare scara va va ajuta sa urcati pe plansa, iar topoganele va ajuta sa mergeti in jos, astfel ca trebuie sa fiti siguri ca o sa reusiti sa alegeti traseul potrivit pentru a ajunge la figurina din joc inainte ca timpul sa expire si sa va pierdeti punctele. Distractie placuta!

 

Osmu Van Dashboard

Cum se joaca Osmu Van Dashboard?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.