Perechile The Loud House

📅31.10.2020, jucat de: 1297 ori, voturi: 2

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Perechile The Loud House?

O noua provocare Nickelodeon apare astazi aici pe site-ul nostru ajocuri.ro, unde dragi copii o sa vedeti ca personajele The Loud House sau Casa Galagioasa vin pe site-ul nostru alaturi de una dintre cele mai interesante provocari de memorie de pe site-ul nostru.

Voi dragi copii o sa va jucati folosind MOUSE-ul acest nou joc Nickelodeon alaturi de Lincoln si fratii si surorile sale. In acest joc pentru copii, trebuie sa faceti tot posibilul ca in cel mai scurt timp, o sa ajungeti sa acumulati cat mai multe puncte intr-un timp cat mai scurt, iar voi o sa vedeti ca veti deveni cei mai buni jucatori al jocului Perechile Loud House.

In acest joc, o sa vedeti ca veti gasi trei moduri de dificultate ale jocului pe care le puteti incerca. Usor, mediu si dificil vor fi optiunile voastre, iar voi dragi copii o sa vedeti ca primele nivele vor fi mai usoare cu putine piese de memorie pe care trebuie sa le memorati dupa care nivelul va incepe si trebuie sa le imperecheati din cat mai putine incercari pentru a avea cel mai mare punctaj.

Voi dragi copii o sa vedeti ca Lincoln va acorda 10 secunde inainte de fiecare nivel pentru a vedea unde sunt amplasate fiecare dublura a obiectelor, astfel ca trebuie sa fiti foarte atenti si rapizi in momentul in care vizionati lista cu obiecte.

Veti vedea ca fiecare imagine are o dublura, iar nivelele vor deveni din ce in ce mai dificile si vor aparea multe alte jocuri cu The Loud House aici pe site-ul nostru. Distractie placuta!

 

Perechile The Loud House

Cum se joaca Perechile The Loud House?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.