Masha si Ursul de Imbracat

📅20.10.2020, jucat de: 1199 ori, voturi: 9

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Masha si Ursul de Imbracat?

Super jocuri online cu Masha si Ursul va asteapta aici pe site-ul nostru, iar astazi o sa vedeti ca ursul brun si fetita blonda se intorc aici pe site-ul nostru alaturi de unele dintre cele mai interesante si cele mai dragute jocuri de imbracat pe care le puteti juca si pe telefon si pe tableta.

Astazi, o sa vedeti ca cele doua personaje au reveni alaturi de o noua provocare de imbracat, de machiat si de coafat, in care trebuie sa o ajutati pe Masha sa arate cat mai bine. Trebuie sa folositi MOUSE-ul pentru a va juca, iar voi o sa vedeti ca odata ce apasati pe butonul play, aventura fashion cu Masha si Ursul este gata sa inceapa.

O sa vedeti ca primul pas pe care trebuie sa il faceti este sa o ajutati pe Masha sa isi aleaga o noua coafura cu parul blond, pe care o sa o selectati folosind mouse-ul, dupa care o sa puteti sa treceti mai departe si sa vedeti cum o sa reusiti ca alaturi de Masha sa incepeti sa cautati haine, accesorii, pantofi dar si decoratii interesante.

In cel mai scurt timp, o sa vedeti ca Masha va incepe sa aiba unele dintre cele mai distractive vestimentatii cu rochie mov si accesorii care sa o faca sa arate din ce in ce mai bine, iar voi o sa vedeti cum diferite alte jocuri pentru fete vor fi gata sa apara aici pe site-ul nostru in cel mai scurt timp. Distractie placuta!

 

Masha si Ursul de Imbracat

Cum se joaca Masha si Ursul de Imbracat?

Use the MOUSE to play.