Fata Draguta si Ursul de Memorie

📅24.08.2020, jucat de: 848 ori, voturi: 2

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Fata Draguta si Ursul de Memorie?

Ne bucuram sa va revedem dragi prieteni aici pe site-ul nostru ajocuri.ro, unde incercam sa aducem pentru voi unele dintre cele mai interesante si cele mai dragute jocuri pentru copii, in care sa va intalniti alaturi de Masha si Ursul si sa incercati sa acumulati cat mai multe puncte impreuna.

In acest joc 2020, voi dragi copii o sa vedeti cum Masha si Ursul au adus pentru voi unul dintre cele mai interesante si cele mai distractive jocuri pentru copii de memorie, in care o sa vedeti ca trebuie sa acumulati puncte reusind sa gasiti o gramada de imagini de imperecheat pana la finalul fiecarui joc online.

Nu o sa fie usor deloc, deoarece dragi copii o sa vedeti cum in cel mai scurt timp, o sa puteti sa acumulati puncte reusind sa folositi mouse-ul si sa va alegeti level-ul pe care doriti sa il incepeti. Nu o sa fie usor deloc, deoarece in fiecare nivel pe care il alegeti, Masha si Ursul au pregatit pentru voi o gramada de imagini si de piese de memorie pe care voi trebuie sa le intoarceti si sa fiti siguri ca o sa puteti sa acumulati cat mai multe puncte.

In cel mai scurt timp, trebuie sa potriviti fiecare piesa cu Masha si Ursul, iar noi suntem siguri ca o sa va distrati si o sa puteti sa deschideti diferite nivele noi din ce in ce mai dificile.

Trebuie sa fiti foarte rapizi si sa vedeti cum alaturi de Masha si Ursul, o sa ajungeti sa acumulati foarte multe puncte si o sa reusiti sa gasiti o gramada de alte jocuri pentru copii pe care voi sa le jucati gratuit chiar si pe telefon si pe tableta online. Distractie placuta!

Fata Draguta si Ursul de Memorie

Cum se joaca Fata Draguta si Ursul de Memorie?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.