Petrecere cu Capete Mici

📅20.10.2020, jucat de: 1691 ori, voturi: 11

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Petrecere cu Capete Mici?

Un nou super joc in 2 jucatori apare astazi aici pe site-ul nostru, iar voi dragi copii o sa vedeti ca se numeste Petrecere cu Capete Mici, un joc de indemanare si de sport, in care suntem siguri ca o sa va distrati si o sa ajungeti sa acumulati o gramada de puncte.

Acesta este un nou joc 2020 de sport, in care o sa vedeti ca personajele principale vor fi unul sau doua capete mici de diferite culori, pe care voi o sa le puteti selecta la inceputul fiecarui nivel pe care il incepeti. O sa intalniti cinci nivele diferite pe care sa le puteti juca gratuit atat intr-un jucator cat si in 2 jucatori online alaturi de un prieten pe care il aveti in vizita.

Voi dragi copii o sa vedeti ca primul joc este unul de fotbal in 2 jucatori, in care dragi copii trebuie sa castigati jocul de fotbal reusind sa marcati mai multe goluri in poarta adversarilor vostrii decat o vor face acestia in a voastra. Mingea este inlocuita cu un puc de culoare galbena.

Al doilea joculet in 2 jucatori pe care il inputeti incerca este unul de colectat cat mai multe gaini in mici tarcuri de lemn, iar jucatorul care are cele mai multe gaini prinse pana la finalul acestora va castiga. Al 3lea joc va fi evitarea stafiilor, in care o sa va aflati in mijlocul unui cimitir, iar voi veti avea o gramada de stafii care va urmaresc, iar misiunea voastra va fi sa le evitati cat mai bine posibil, deoarece jucatorul prins de o stafie, va fi cel care pierde.

Penultimul joc pe care il puteti incerca este unul cu mancare, in care dragi copii o sa aveti doua locuri pe harta, unul cu diferite tipuri de mancare si unul cu tigai foarte multe, iar voi dragi copii trebuie sa gatiti cat mai mult pentru micutele personaje. Ultimul joc este unul de aventura, in care trebuie sa alergati cat mai repede pentru a fi siguri ca o sa fiti jucatorul care nu este prins de monstru. Distractie placuta!

 

Petrecere cu Capete Mici

Cum se joaca Petrecere cu Capete Mici?

Jucati-va folosind tastele SAGETI si tastele A, S, W, D.