Printesa Gata de Intalniri si Aventuri

📅15.10.2020, jucat de: 517 ori, voturi: 1

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Printesa Gata de Intalniri si Aventuri?

Unul dintre cele mai noi jocuri 2020 cu Moana va asteapta astazi chiar aici pe site-ul nostru ajocuri.ro, unde dragi copii suntem siguri ca o sa va distrati, deoarece este un nou joc cu indragostiti, in care va asteapta Moana si Maui sa va jucati impreuna.

Acesta este un nou joc pentru fete pe care il puteti juca gratuit chiar si pe telefon si pe tableta online, iar voi trebuie sa fiti siguri ca o sa ajungeti ca in cel mai scurt timp, sa ii ajutati pe cei doi sa isi gaseasca unele dintre cele mai dragute si cele mai interesante vestimentatii de intalnire pe care cei doi le vor putea purta la intalnirea lor romantica.

In acest joc pentru fete, trebuie sa folositi MOUSE-ul pentru a va juca si trebuie sa fiti foarte creativi pentru a fi siguri ca o sa ajungeti sa ii ajutati pe Moana si Maui sa arate cat mai bine. Veti vedea cum cele doua personaje Disney vor fi pe insula exotica pe care traiesc, iar voi trebuie sa incepeti sa ii pregatiti pentru cele mai tari intalniri romantice de pe site-ul nostru.

Veti vedea cum Maui si Moana au un stil vestimentar extrem de colorat, astfel ca trebuie sa fiti siguri ca o sa puteti sa le gasiti camasi asortate pline de culoare si de modele cat mai interesante, diferite perechi de pantaloni scurti dar si rochii si fuste pe care Moana sa le poarte, insa trebuie sa fiti creativi si sa fiti siguri ca cele doua vestimentatii pentru cele doua personaje Disney se vor potrivi.

O sa continuam sa aducem noi jocuri 2020 cu Moana si Maui aici pe site-ul nostru, iar voi o sa vedeti ca ei vor fi impreuna cu alte personaje Disney si cu alte printese pe care voi sa le ajutati sa arate cat mai bine in viitoarele jocuri online de fete. Distractie placuta!

Printesa Gata de Intalniri si Aventuri

Cum se joaca Printesa Gata de Intalniri si Aventuri?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.