Printese Fashion in Salopete

📅07.06.2020, jucat de: 806 ori, voturi: 2

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Printese Fashion in Salopete?

Belle, Anna, Elsa, Moana si Rapunzel se intorc astazi dragi copii aici pe site-ul nostru, in care dragi copii trebuie sa reusiti sa le ajutati pe fiecare dintre ele sa arate cat mai bine imbracand salopetele cele mai dragute de pe site-ul nostru.

O sa vedeti ca noul nostru joc Disney este numit Printese Fashion in Salopete, iar voi dragi copii va trebui sa fiti foarte creativi si sa vedeti cum folosind mouse-ul, o sa puteti sa le ajutati pe aceste printese Disney din Regatul de Gheata, Moana si Rapunzel sa aiba unele dintre cele mai moderne si elegante vestimentatii care vor combina diferite tipuri de salopete.

Printesele Disney sunt mereu moderne si bine imbracate, astfel ca dragi copii astazi ele isi doresc sa continue aceasta traditie, insa isi doresc o schimbare majora in felul in care arata, iar voi dragi copii trebuie sa fiti siguri ca o sa puteti sa gasiti o gramada de haine, machiaje, coafuri si accesorii care sa se potriveasca si care sa arate modern impreuna.

Voi dragi copii o sa vedeti ca Moana, Belle, Anna si Elsa precum si Rapunzel vor dori sa poarte pentru prima oara pe site-ul nostru diferite tipuri de salopete, astfel ca trebuie sa fiti creativi si sa vedeti cum folosind mouse-ul, o sa reusiti sa gasiti salopete moderne si dragute cu diferite modele.

Salopetele pe care noi le-am pregatit in acest joc online de imbracat si de machiat sunt extrem de interesante, iar voi dragi copii o sa vedeti ca ele pot fi cu pantaloni scurti sau lungi. In acest joc, o sa vedeti cat de multe modele de salopete o sa gasiti, deoarece sunt diferite modele elegante, unele modele fashion dar si modele cat mai comode din materiale moi, iar voi trebuie sa le imbinati cu o coafura noua si un machiaj special. Distractie placuta!

 

Printese Fashion in Salopete

Cum se joaca Printese Fashion in Salopete?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.