Show Fashion Intergalactic

📅31.08.2020, jucat de: 540 ori, voturi: 1

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Show Fashion Intergalactic?

In fiecare zi pe site-ul nostru, voi dragi copii o sa aveti ocazia sa va distrati alaturi de personajele voastre preferate, iar astazi o sa vedeti ca am adus o super provocare de imbracat numit Show Fashion Intergalactic, in care o sa va intalniti alaturi de doua fete dragute.

In acest joc online pentru fete, o sa vedeti ca personajele principale sunt printesa Belle si printesa Elsa, iar ele vor dori sa vada cum este viitorul si trebuie sa fiti siguri ca o sa puteti ca in cel mai scurt timp, o sa reusiti sa gasiti o gramada de haine, machiaje, coafuri si accesorii din viitor si din intreaga galaxie pe care cele doua printese sa le poarte.

Stilul vestimentar pe care cele doua printese Disney trebuie sa il poarte in acest joc de fete va fi unul extrem de diferit, astfel ca trebuie sa fiti siguri ca o sa puteti sa le ajutati pe Belle si pe Elsa din Frozen 2 sa ajunga sa castige acest show fashion intergalactic avand doua vestimentatii extrem de interesante si de futuristice.

Voi trebuie sa va ganditi cum fetele din acest joc ar arata in alta galaxie, iar pentru asta o sa vedeti ca am pregatit o gramada de vestimentatii si de haine speciale din intreaga galaxie. O sa vedeti cum astazi, alaturi de Belle si de Elsa trebuie sa gasiti rochii argintii si catm ai reflectorizante, ochelari de soare care arata precum lasere dar si coafuri din Star Wars pe care cele doua printese Disney sa le poarte.

Suntem siguri ca odata ce ati creat o vestimentatie intergalactica pentru fiecare printesa Disney, o sa ajungeti sa le ajutati sa arate cat mai bine si o sa vedeti cum diferite alte jocuri pentru fete vor fi gata sa apara chiar aici pe site-ul nostru. Distractie placuta!

 

Show Fashion Intergalactic

Cum se joaca Show Fashion Intergalactic?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.