Fashion cu Fructe

📅30.09.2020, jucat de: 748 ori, voturi: 5

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Fashion cu Fructe?

Cele mai dragute jocuri pentru fete pot fi gasite aici pe site-ul nostru, unde si astazi dragi copii va asteptam alaturi de unele dintre cele mai interesante provocari online, in care o sa va intalniti alaturi de printesele voastre preferate. Astazi, am adus jocul Fashion cu Fructe, in care printesele vor dori sa isi schimbe din nou stilul vestimentar.

Voi dragi copii o sa vedeti ca astazi, am adus o noua super provocare pentru fete, in care trebuie sa fiti siguri ca in cel mai scurt timp, o sa puteti sa le ajutati pe Anna, Ariel, Cenusareasa si Merida sa arate cat mai bine fiind imbracate in haine de culoare fructelor preferate si chiar cu imagini interesante in care sa fie aratate fructele pe haine.

Veti vedea ca printesele din Frozen, Mica Sirena, Neinfricata sau Cenusareasa vor dori sa fie chic si in trend cu noile stiluri 2020, astfel ca trebuie sa fiti foarte creativi si sa vedeti cum in cel mai scurt timp, o sa puteti sa le ajutati pe fiecare dintre aceste printese Disney ca folosind MOUSE-ul, sa treaca prin fiecare haina din dulap.

O sa gasiti o gramada de tricouri dragute, bluze calduroase, geci, palarii, camasi, pantaloni scurti, fuste, rochii si chiar pantaloni de blugi pe care printesele Disney vor dori sa le poarte si pe care sa le asorteze chiar daca veti gasi haine care reprezinta fructe diferite, acestea pot arata foarte bine impreuna si o sa vedeti cum ele se vor distra de minune si vor fi cele mai dragute printese de pe site-ul nostru. Distractie placuta!

 

Fashion cu Fructe

Cum se joaca Fashion cu Fructe?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.