BFF Petrecere de Absolvire

📅23.04.2020, jucat de: 946 ori, voturi: 0

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul BFF Petrecere de Absolvire?

Printesele Elsa din Regatul de Gheata si Rapunzel din Tangled sunt cele mai bune prietene, iar astazi o sa vedeti ca acestea au mers impreuna la acelasi liceu, iar astazi este ziua absolvirii pentru cele doua printese Disney. Am adus jocul BFF Petrecere de Absolvire, in care Elsa si Rapunzel vor avea nevoie de ajutorul vostru sa se pregateasca pentru cea mai tare petrecere.

O sa vedeti ca ambele printese Disney sunt nerabdatoare pentru aceasta petrecere de absolvire si sa mearga la facultate, insa printesele isi doresc mereu sa fie cele mai frumoase si moderne, astfel ca astazi, vom avea nevoie de ajutorul vostru sa gasiti unele dintre cele mai dragute, cele mai moderne dar si cele mai atragatoare vestimentatii fashion de petrecere atat pentru Elsa cat si pentru Rapunzel.

Pentru ca este un joc de imbracat, de machiat si de infrumusetat, o sa vedeti ca o sa va jucati folosind mouse-ul pentru a reusi sa selectati toate tipurile de haine de petrecere, machiaje de petrecere, coafuri de petrecere dar si accesorii de petrecere pe care Elsa si Rapunzel sa le poarte.

Ambele printese Disney din acest joc online de fete vor avea trei nivele diferiete. Primul nivel atat pentru Elsa cat si pentru Rapunzel va fi cel de machiat si de imbracat cu haine de petrecere, dupa care o sa vedeti ca trebuie sa treceti sa gasiti o roba pentru festivitatea de absolvire pentru Elsa si Rapunzel, dupa care o sa ajungeti la finalul jocului, unde trebuie sa ii selectati ambelor prietene cate o toca de absolvent.

Alegerile voastre vor fi foarte importante, iar noi suntem siguri ca o sa va distrati si o sa vedeti cum diferite alte jocuri 2020 cu printese Disney pe care voi sa le jucati gratuit atat pe telefon cat si pe tableta online vor fi gata sa apara aici pe site-ul nostru in cel mai scurt timp. Elsa si Rapunzel sunt gata sa inceapa o noua aventura dupa absolvire alaturi de voi. Distractie placuta!

 

BFF Petrecere de Absolvire

Cum se joaca BFF Petrecere de Absolvire?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.