Salon de Coafat pentru Monstrii

📅14.10.2020, jucat de: 756 ori, voturi: 1

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Salon de Coafat pentru Monstrii ?

Aducem o gramada de jocuri 2020 pentru copii apar aici pe site-ul nostru, iar astazi am adus o super provocare pentru fete, in care o sa lucrati intr-un coafor de fete monstrii, iar voi o sa ajungeti sa creati cele mai interesante coafuri de pe site-ul nostru pentru fiecare fata.

Voi dragi copii trebuie sa fiti foarte creativi, deoarece dragi prieteni o sa vedeti cum alaturi de fiecare client, o sa aveti o abordare diferita si o sa reusiti sa creati diferite coafuri interesante pentru fiecare fata monstru care apare in salonul vostru de coafat.

Pentru inceput, o sa vedeti ca trebuie sa va spalati fiecare clienta pe cap, deoarece vor avea parul foarte murdar si incalcit, iar voi veti avea nevoie de un par curat pentru a incepe sa faceti un tratament de par pentru a fi cat mai santos, dupa care folosind MOUSE-ul, o sa incepeti sa coafati fiecare fata monstru care va va fi client.

Pasul urmator este sa incepeti sa alegeti cate o coafura perfecta pentru fiecare fata monstru in parte, ceea ce nu va fi usor deloc, deoarece fiecare monstru va avea un stil si o personalitate diferita, iar voi trebuie sa creati coafura perfecta folosind diferite placi de intins paru, diferite ondulatoare de par, foarfeci speciale si chiar masini de tuns.

Veti vedea cat de multe coafuri diferite puteti sa creati folosind aceste ustensile de coafat, iar noi dragi copii suntem siguri ca diferite alte jocuri de fete si jocuri de coafat pe care sa le jucati pe telefon vor fi gata sa apara pe site-ul nostru in cel mai scurt timp. Distractie placuta!

 

Salon de Coafat pentru Monstrii

Cum se joaca Salon de Coafat pentru Monstrii ?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.