Car Madness

📅09.10.2020, jucat de: 730 ori, voturi: 2

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Car Madness?

Unul dintre cele mai interesante jocuri cu masini pe care voi dragi copii o sa le intalniti aici pe site-ul nostru in care o sa vedeti cum in cel mai scurt timp, o sa ajungeti sa vedeti cum puteti sa deveniti cei mai buni piloti de curse 3D de pe site-ul nostru, unde o sa gasiti astazi jocul Car Madness.

In acest joc de baieti, voi dragi copii o sa fiti la volanul unei masini 3D pe care trebuie sa o conduceti cat mai bine folosind tastele SAGETI, iar voi trebuie sa faceti tot posibilul ca in cel mai scurt timp, sa fiti siguri ca puteti sa acumulati puncte ajungand cat mai repede la linia de finish, astfel o sa reusiti sa castigati cursele rand pe rand.

Voi dragi copii o sa vedeti ca acest joc 3D cu masini va avea doua moduri diferite pe care le puteti incerca. O sa puteti sa incepeti un intreg sezon de curse 3D pe care voi sa incercati sa le castigati pe toate, lucru care o sa va aduca o gramada de puncte si sa fiti siguri ca o sa deveniti cei mai buni piloti 3D.

Trebuie sa incercati si modul de Quick Race, ceea ce va va aduce mai aproape sa incercati fiecare cursa 3D pentru a avea un timp din ce in ce mai bun, astfel o sa ajungeti sa fiti cei mai buni piloti. Masinile 3D vor semana foarte mult cu cele de Formula 1, astfel ca trebuie sa fiti foarte atenti si bine pregatiti pentru a fi siguri ca o sa reusiti sa le mentineti sub control pana la finalul jocului.

Masinile 3D F1 vor fi extrem de rapide si puternice, astfel ca trebuie sa faceti tot posibilul sa reusiti ca in cel mai scurt timp, puteti sa atingeti viteza maxima si sa o mentineti cat mai mult timp pe toata durata cursei, astfel o sa reusiti sa terminati fiecare lap pe primul loc pentru a castiga o gramada de puncte. Distractie placuta!

 

Car Madness

Cum se joaca Car Madness?

Jucati-va folosind tastele SAGETI.