Graba in Trafic

📅20.01.2021, jucat de: 873 ori, voturi: 0

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Graba in Trafic?

Graba in Trafic este un joc puzzle si de indemanare cu masini care este si un joc 3d in acelasi timp, asa ca poti vedea deja cate elemente foarte distractive iti ofera, si cum iti este garantat un timp foarte distractiv daca ii dai o sansa acestui joc, lucru pe care speram ca il veti face chiar acum!

Nu va faceti griji, pentru ca inainte sa incepeti jocul va explicam regulile sale aici si acum, asa ca nu veti avea nicio problema sa il jucati! Veti avea o masina pe care o puteti porni si sa o faceti sa avanseze cu mouse-ul, dand click si tinand apasat pentru a merge inainte pe sosea. Daca vreti sa va opriti, lasati mouse-ul.

Ei bine, scopul vostru este sa treceti de toate intersectiile fara a avea niciun accident, intrucat la intersectii vor veni si alte masini din alte parti, si daca nu opriti si va loviti de ele, pierdeti si trebuie sa o luati de la zero. In schimb, cu cat ajungeti mai departe pe traseu, cu atat veti face un punctaj mai mare.

Mult succes va dorim, distractie placuta, si va invitam sa aruncati un ochi peste multe alte jocuri ale noastre, si sa continuati sa va distrati cum doar aici o puteti face!

Graba in Trafic

Cum se joaca Graba in Trafic?

Folositi mouse-ul pentru a porni si opri masina.