Treasure Knights

📅02.10.2020, jucat de: 557 ori, voturi: 1

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Treasure Knights?

Bine v-am regasit dragi copii aici pe site-ul nostru, unde am adus si astazi un super prentru copii in care o sa va distrati alaturi de toti prietenii vostri, iar astazi o sa vedeti ca am adus un super joc de logica si de baieti in care trebuie sa acumulati cat mai multe puncte.

Acest joc de baieti numit Treasure Knights, in care dragi copii trebuie sa fiti siguri ca o sa puteti sa acumulati o gramada de puncte, iar voi dragi prieteni trebuie sa fiti foarte atenti la fiecare miscare pe care o faceti ceea ce nu este usor deloc, insa suntem siguri ca o sa reusiti sa va tineti cavalerul in siguranta pana la final.

Voi dragi prieteni trebuie sa fiti siguri ca o sa puteti sa il faceti pe cavaler sa ramana in viata pana la finalul jocului, ceea ce nu o sa fie usor deloc, deoarece trebuie sa mutati diferite piese care il protejeaza de foc, de lava, de apa sau de pamant, astfel ca trebuie sa fiti siguri ca o sa reusiti sa faceti miscarile potrivite pana la finalul jocului.

Nu este usor deloc, insa suntem siguri ca voi dragi copii o sa vedeti cum alaturi de prietenii vostri, o sa puteti sa treceti cu bine peste fiecare provocare online pe care o gasiti in acest joc de logica. Miscati piesele alaturi de cavaler si puteti sa aveti cel mai mare punctaj al jocului. Distractie placuta!

Treasure Knights

Cum se joaca Treasure Knights?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.