Salvati Minerul de Carbuni

📅06.04.2020, jucat de: 816 ori, voturi: 0

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Salvati Minerul de Carbuni?

Salvati Minerul de Carbuni este noul nostru joc online pentru copii, pe care dragi prieteni il puteti juca gratuit pe site-ul nostru atat pe telefon cat si pe tableta. Astazi, o sa vedeti ca am adus pentru voi unul dintre cele mai interesante jocuri 2020 de logica, in care trebuie sa va ganditi fiecare miscare.

Misiunea voastra in fiecare nivel al acestui joc online va fi sa reusiti sa il salvati pe acest miner de carbuni. Voi trebuie sa faceti tot posibilul sa il aduceti cu picioarele pe pamant fara sa pateasca nimic, lucru care o sa va aduca puncte dar si o sa reusiti sa treceti la nivelul urmator odata ce minerul reuseste sa ajunga pe pamant teafar si nevatamat.

Voi dragi copii o sa vedeti ca primele nivele sunt de incalzire si sunt destul de usoare de terminat. Jocul Salvati Minerul de Carbuni este unul extrem de interesant, in care trebuie sa va folositi mouse-ul pentru a va juca. Cu mouse-ul, trebuie sa apasati pe diferitele cutii dar si scanduri pe care minerul se afla la inceputul nivelului, astfel acesta nu va mai avea nimic sub picioare inafata de pamant.

Trebuie sa fiti insa foarte atenti si bine pregatiti, deoarece dragi copii o sa vedeti ca pe langa aceste scanduri si cutii, o sa vedeti ca minerul de carbuni va avea in preajma si dinamita, pe care trebuie sa faceti tot posibilul sa o evitati.

Daca minerul va cadea pe o bucata de dinamita, aceasta va exploda, iar voi o sa fiti nevoiti sa incepeti jocul de la inceput si sa reusiti sa gasiti o ruta diferita sa ajungeti cu minerul pe pamant fara ca el sa pateasca ceva. Distractie placuta!

 

Salvati Minerul de Carbuni

Cum se joaca Salvati Minerul de Carbuni?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.