Salvati Printesa

📅11.04.2021, jucat de: 543 ori, voturi: 0

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Salvati Printesa?

Daca cautai cumva sa te joci un joc puzzle interactiv unde logica ta si abilitatile tale mentale sunt testate, ei bine, ai noroc, intrucat chiar in acest moment va invitam pe toti sa incercati jocutul Salvati Printesa, un joc puzzle interactiv si cu grafica in 3d in care voi veti fi cavalerul care va salva o printesa, si nu veti folosi o sabie pentru asta.

Printesa se va afla intr-o incapere pe mai multe nivele, voi trebuind sa o ajutati sa ajunga la etajul unde este o usa, si apoi ea sa treaca prin usa, facand asa in fiecare nivel, indiferent de cat de greu devin, pana ea va fi cu adevarat libera. Pentru a o muta in sus si in jos va veti folosi de liftul din partea de mijloc a camerei.

Pentru a misca liftul in sus si in jos va trebui sa puneti sau sa luati greutati pe el, astfel el miscandu-se. Aveti si un cavaler de care trebuie sa va folositi, si de obicei veti face asta prin a-l aduce la butonul de pe partea sa, si acest buton va deschide usa prin care printesa poate sa evadeze si sa fie salvata.

Da-i tot ce ai mai bun la joc, distreaza-te cum doar aici poti sa o faci, si impartaseste jocul si cu prietenii tai, cu siguranta se vor bucura sa afle de el!

Salvati Printesa

Cum se joaca Salvati Printesa?

Folositi mouse-ul.