BFF Stil de Toamna Atractiv

📅02.10.2020, jucat de: 614 ori, voturi: 2

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul BFF Stil de Toamna Atractiv?

Ne dorim sa va distrati de minune astazi aici pe site-ul nostru, astfel ca astazi dragi copii am adus pentru voi un nou joc 2020 numit BFF Stil de Toamna Atractiv, in care trei printese Disney va asteapta sa veniti impreuna chiar aici pe site-ul nostru si sa fiti siguri ca o sa reusiti sa le ajutati sa arate cat mai bine.

Printesele Disney alaturi de care o sa jucati in acest joc pentru fete, de imbracat, de machiat si de coafat vor fi Moana printesa exotica, Anna din Regatul de Gheata si Tiana din Printesa si Broscoiul, iar voi trebuie sa fiti siguri ca o sa puteti sa ajutati printesele de pe site-ul nostru sa arate cat mai bine si o sa vedeti ca fetele vor avea cel mai dragut stil de toamna de pe site-ul nostru.

Nu este usor deloc, insa suntem siguri ca voi dragi copii o sa vedeti ca printesele Disney vor dori sa aiba haine de toamna cat mai calduroase, cat mai dragute, cat mai moderne dar si in trend in 2020. Pentru asta, trebuie sa fiti foarte creativi si sa reusiti ca in cel mai scurt timp, o sa puteti sa folositi MOUSE-ul pentru fiecare alegere daca nu jucati pe telefon sau pe tableta.

Trebuie sa fiti foarte atenti si foarte bine pregatiti, deoarece hainele de toamna sunt mai greu de asortat pentru aceste printese Disney, astfel ca va trebui sa gasiti un polovar gros, o geaca de toamna, sosete groase, bocanci, cizme, blugi lungi, pantaloni grosi dar si diferite alte accesorii precum manusi si palarii sau caciuli pe care printesele Disney sa le poarte.

Veti vedea cat de bine vor arata Tiana, Anna si Moana in noile lor haine de toamna, iar voi dragi copii o sa vedeti cum diferite alte jocuri pentru fete vor fi gata sa apara aici pe site-ul nostru alaturi de unele dintre cele mai dragute jocuri de imbracat chiar si pe telefon si pe tableta online gratuit. Distractie placuta!

BFF Stil de Toamna Atractiv

Cum se joaca BFF Stil de Toamna Atractiv?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.