Elsa Recuperare si Accidentari in Sport

📅24.03.2020, jucat de: 704 ori, voturi: 1

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Elsa Recuperare si Accidentari in Sport?

Am adus pentru voi dragi copii aici pe site-ul nostru ajocuri.ro, unde aducem pentru voi unele dintre cele mai dragute provocari. In acest joc de fete cu Regatul de Gheata, o sa vedeti ca printesa Elsa practica o gramada de sporturi si o sa vedeti ca ea se va accidenta.

Acesta este un nou joc 2020 cu doctori pentru copii, pe care il puteti juca gratuit pe telefon si pe tableta, in care dragi copii o sa vedeti ca printesa Els s-a accidentat in ultimul meci de fotbal, iar voi o sa vedeti cum puteti ca in cel mai scurt timp, o sa puteti sa o ajutati pe printesa Elsa sa se simta foarte bine dupa aceasta accidentare sportiva.

In acest joc de fete, o sa vedeti ca printesa Disney va avea nevoie de ajutorul vostru. Elsa va avea un picior rupt si o gramada de zgarieturi si invinetiri, iar noi suntem siguri ca o sa reusiti sa folositi mouse-ul si sa vedeti cum puteti sa luati fiecare crema speciala pentru fiecare zgarietura de pe fata lui Elsa.

O sa vedeti ca vor fi o mutime de zgarieturi, iar voi trebuie sa reusiti ca in cel mai scurt timp, o sa puteti sa dezinfectati fiecare rana cu un betisor de urechi dar si o gramada de ser dezinfectant. Odata ce curatati aceste rani si trebuie sa folositi mouse-ul in continuare pentru a fi siguri ca ranile vor fi inchise cosindu-le cu un ac special si cu ata sterila.

Suntem siguri ca o sa va distrati de minune in acest joc online de fete si o sa vedeti cum pana la finalul acestui joc printesa Elsa o sa se simta foarte bine si o sa vedeti cum diferite alte jocuri 2020 cu printese Disney si jocuri cu doctori vor fi gata sa apara chiar aici pe site-ul nostru. Distractie placuta!

 

Elsa Recuperare si Accidentari in Sport

Cum se joaca Elsa Recuperare si Accidentari in Sport?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.