Xtreme Bottle Shoot

📅01.10.2020, jucat de: 862 ori, voturi: 1

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Xtreme Bottle Shoot?

Si astazi dragi prieteni un nou joc 3D de baieti este gata si va asteapta chiar aici pe site-ul nostru, unde o sa vedeti cum puteti ca in cel mai scurt timp, sa ajungeti sa terminati noul joc Xtreme Bottle Shoot, in care o sa vedeti ca aveti noi provocari cu impuscaturi pe care trebuie sa le terminati si sa aveti cel mai mare punctaj.

Nu o sa fie usor deloc, deoarece suntem siguri ca pana la finalul jocului, voi trebuie sa fiti siguri ca o sa puteti ca in cel mai scurt timp, folosind MOUSE-ul, sa reusiti sa va impuscati fiecare tinta, astfel o sa puteti sa acumulati puncte si sa terminati fiecare nivel pe care il incepeti si o sa ajungeti sa fiti cei mai buni jucatori online.

Acesta este un joc 3D cu impuscaturi, iar voi trebuie sa fiti siguri ca in cel mai scurt timp, o sa puteti sa folositi MOUSE-ul sa va selectati arma 3D si sa ajungeti sa aveti o tinta foarte buna si sa impuscati toate sticlele din imagine. Veti avea o gramada de nivele care sunt diferite, iar voi trebuie sa reusiti ca in cel mai scurt timp sa aveti cel mai mare punctaj al nivelului.

O sa gasiti in acest joc de impuscat sticle 3D o gramada de nivele, mai exact 45 de nivele 3D diferite fata de celalalte, in care o sa vedeti cat de multe tipuri de sticle 3D puteti sa impuscati, astfel ca trebuie sa fiti siguri ca in cel mai scurt timp, o sa puteti sa acumulati foarte multe puncte si sa vedeti cum diferite alte provocari vor incepe sa apara chiar aici pe site-ul nostru.

Trebuie sa impuscati fiecare sticla atat statica si chiar si cele care se vor misca folosind cat mai putine gloante, astfel o sa puteti sa acumulati puncte si sa primiti bani, astfel dragi copii o sa puteti sa va cumparati noi pistoale si arme 3D pe care sa le folositi pentru a termina toate cele 45 de nivele ale jocului. Distractie placuta!

 

Xtreme Bottle Shoot

Cum se joaca Xtreme Bottle Shoot?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.