Shooter Rush

📅25.09.2020, jucat de: 117 ori, voturi: 0

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

Descrierea jocului Shooter Rush

Intrati astazi pe ajocuri.ro pentru a gasi jocul Shooter Rush, unul dintre cele mai interesante jocuri de baieti pe care le puteti incerca chiar si pe telefon si pe tableta online gratuit daca aveti internet, si in care sa fiti siguri ca o sa puteti sa acumulati cat mai multe puncte la fiecare incercare.

Trebuie sa fiti foarte atenti si foarte bine pregatiti, deoarece dragi copii o sa vedeti cum in cel mai scurt timp, o sa ajungeti sa vedeti ca personajul principal poate sa fie controlat folosind MOUSE-ul. Voi trebuie sa mergeti pe harta cu avatarul vostru si sa reusiti ca in cel mai scurt timp, sa reusiti sa distrugeti toti inamicii.

Pentru asta, trebuie sa fiti siguri ca in cel mai scurt timp, o sa puteti sa va miscati folosind mouse-ul si sa ajungeti sa mergeti stanga dreapta, iar daca tineti click stanga apasat cat mai mult timp, o sa puteti sa acumulati puncte foarte multe distrugand toti inamicii din fiecare nivel, astfel o sa puteti trece de la un nivel la altul si  sa reusiti sa fiti cei mai buni jucatori.

Trebuie sa ajungeti sa aveti o tinta cat mai mare, ceea ce inseamna ca trebuie sa tineti apasati pe click stanga cat mai mult timp in timp ce va miscati, astfel o sa puteti sa va distrugeti inamicii fara sa va apropiati prea tare.

Veti reusi sa vedeti cum fiecare inamic distrus o sa va aduca puncte, iar voi trebuie sa fiti siguri ca o sa treceti cu bine peste fiecare nivel fara ca avatarul vostru sa fie distrus.Trebuie sa va miscati in mod constant si o sa vedeti cum diferite alte jocuri de baieti vor continua sa apara aici pe site-ul nostru. Distractie placuta!

Shooter Rush

Cum se joaca Shooter Rush?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.

Cum ti s-a parut jocul?

Acest joc nu are nici un comentariu adaugat! Fii tu primul care lasa un comentariu!